Cum să instalezi apărătorile de noroi pe mașina ta?

Cum să instalezi apărătorile de noroi pe mașina ta?
Un set de apărători de noroi este esențial nu numai pentru protejarea vopselei vehiculului, ci și pentru îmbunătățirea aspectului. Apărătorile noastre de noroi vin cu o gamă largă de stiluri și modele disponibile, performanța și atitudinea dorite pentru vehiculul dvs. Adăugarea unor accesorii extra la mașina dumneavoastră este și mai plină de satisfacții atunci când o faceți singur, așa că să aruncăm o privire la câteva instrucțiuni tipice de instalare a apărătorilor de noroi.

Puțin diferite de protecția împotriva stropirii, apărătoarele de noroi sunt accesorii mai lungi și mai late, realizate în mod obișnuit din cauciuc sau plastic, care pot fi utilizate pe orice tip de vehicul.

Partea 1 din 2: Instalarea apărătorilor de noroi "fără găurire" pe o mașină

Instalarea apărătorilor de noroi se poate face în mod obișnuit într-unul din cele două moduri, fie „fără găurire”, fie necesitând un burghiu pentru a da găuri în suportul de prindere.

Deși este recomandat să urmați instrucțiunile pentru marca și modelul specific al apărătoarelor de noroi, pașii generali pentru instalarea acestora „fără găurire” sunt după cum urmează:

Pasul 1: Curățați zona roții. Curățați zona în care vor fi instalate apărătorile de noroi.

Pasul 2: Creați cât mai mult spațiu între anvelopă și roată. Rotiți complet roțile din față spre stânga pentru a obține cea mai mare distanță între anvelopă și roată.

Pasul 3: Verificați dacă există puncte de instalare. Testați dacă apărătorile vor funcționa pentru vehiculul dvs. ținându-le ridicate și comparându-le cu forma și potrivirea spațiului disponibil și verificați dacă există o marcă „RH” sau „LH” pentru amplasarea corectă.

Pasul 4: Localizați găurile. Vehiculul dvs. ar trebui să aibă găuri din fabrică pentru ca aceste apărători de noroi să fie montate. Localizați aceste găuri și scoateți șuruburile care sunt în prezent în poziție.

Pasul 5: Puneți apărătorile în poziție. Reinstalați șuruburile în găurile din roată pentru a instala apărătorile de noroi, fără a strânge complet.

Pasul 6: Strângeți șuruburile. Reglați amplasarea și unghiul apărătorilor și strângeți complet șuruburile.

Pasul 7: Instalați orice piulițe sau șuruburi suplimentare care ar putea veni cu apărătorile de noroi.

Notă: Dacă a fost prevăzută o piuliță hexagonală, asigurați-vă că ați instalat-o între apărătoare și roată.

Partea 2 din 2: Instalarea apărătorilor de noroi care necesită găurire


Pentru a instala clapete de noroi care necesită găurire, următorii pași generali vă vor ajuta să parcurgeți procesul:

Pasul 1: Curățați zona roții. Curățați zona în care vor fi instalate clapetele de noroi.

Pasul 2. Creați spațiu între anvelopă și roată. Rotiți complet roțile din față spre stânga pentru a obține cea mai mare distanță între anvelopă și roată.

Pasul 3: Verificați dacă există destinație de plasare. Testați dacă apărătorile vor funcționa pentru vehiculul dvs. ținându-le ridicate și comparându-le cu forma și potrivirea spațiului disponibil și verificați dacă există o marcă „RH” sau „LH” pentru amplasarea corectă.

Pasul 4: Marcați locul unde veți da găurile. Dacă vehiculul dvs. nu are marcajul necesar din fabrică pentru instalarea apărătorilor de noroi, utilizați apărătorile ca șablon și marcați clar unde sunt necesare găurile.

Pasul 5: Dați găurile cu un burghiu, pe baza șablonului pe care l-ați creat.

Pasul 6: Instalați apărătorile. Fixați-le în poziție și instalați șuruburile și piulițele în găurile date pentru a instala apărătorie de noroi, fără a strânge complet.

Pasul 7: Reglați amplasarea și unghiul apărătorilor de noroi și strângeți complet șuruburile.

Notă: Dacă a fost prevăzută o piuliță hexagonală, asigurați-vă că ați instalat-o între apărătoare și roată.

Din nou, este foarte recomandat să localizați instrucțiunile de instalare specifice apărătorilor de noroi pe care le instalați pe vehicul; totuși, dacă nu este posibil, informațiile de mai sus pot fi de ajutor.

Dacă aveți întrebări cu privire la montarea sau instalarea clapetelor de noroi pe vehiculul dvs., adresați-vă unui mecanic pentru a vă ajuta să faceți acest lucru.


 

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!