Top 5 accesorii auto de exterior care vor prelungi viata masinii tale

Top 5 accesorii auto de exterior care vor prelungi viata masinii tale
O masina ingrijita, organizata si bine pusa la punct spune multe despre proprietarul ei. Cand vine vorba de cosmetizare si curatare a acesteia, dar si de imbunatatirea aspectului ei estetic, micile detalii fac mari diferente. Unii spun ca e prea costisitor si migalos sa intretina masina astfel incat oricine sa intoarca capul dupa ea cand ruleaza pe sosea. Este drept ca poate constitui un mic efort sa mentii masina intr-o conditie excelenta pentru un timp indelungat, dar nu este nici imposibil si nici nu te costa o avere.

De fapt vrem sa iti demonstram ca poti avea o masina imbunatatita estetic cu cateva alegeri simple de accesorii auto ce se monteaza pe exteriorul ei. Bineinteles, subliniem mai ales efectul functional si protectia de care masina ta se va bucura in timp. Haideti sa vedem ce accesorii poti achizitiona pentru a aduce plusurile dorite acesteia. Toate cele mai jos enumerate le gasesti si in magazinul nostru.

5 accesorii auto de exterior pentru o viata indelungata a masinii

Vom face doar o trecere scurta in revista a acestora. Detalii si amanunte de interes cu privire la modele, optiuni si preturi gasesti in e-shop sau le poti solicita.

1.Parasolar pentru parbriz
Iata o optiune populara privind protectia interiorului de razele soarelui. Acesta umbreste parbrizul, oferindu-ti si mai multa siguranta in timpul sofatului pentru ca iti ofera o mai buna vizibilitate asupra drumului.
Exista mai multe tipuri de parasolare, diferenta facand-o modelelor auto carora se adreseaza, modul de montare, dimensiunile, etc. Sunt o solutie pentru o protectie parbriz sporita.

2. Paravanturi pentru geam
Acestea au o actiune asemanatoare cu cea a parasolarelor de care aminteam anterior. Impiedica cu succes vantul sa patrunda in interior atunci cand circuli cu geamul deschis. De asemenea le gasesti intr-o gama variata in portofoliul nostru. Verifica marca auto si modelul carora se adreseaza pentru a te asigura ca faci alegerea potrivita.

3. Prelate auto
Fara nici o indoiala un astfel de accesoriu auto de exterior este extrem de eficient. Vine la pachet cu multiple avantaje, avand ca rol principal protectia sporita a masinii tale, mai ales a caroseriei. Atunci cand folosesti o prelata corespunzatoare, te asiguri ca iti feresti masina de razele directe ale soarelui, mai ales atunci cand sta mai mult pe dreapta. Coroziunea vopselei este astfel evitata.
La fel si in cazul umiditatii specifica sezonului ploios sau a celui friguros, prelata iti va proteja caroseria si culoarea masinii, reducand riscul aparitiei ruginei - marele inamic al esteticii auto. Asigura-te ca alegi o prelata suficient de mare ca dimensiuni pentru a acoperi in mod corespunzator masina. Astfel, stii ca aceasta este protejata de praf, lovituri, zgarieturi, ploaie, etc.

4. Aparatori de noroi
In magazinul nostru gasesti aparatori de noroi atat pentru fata, cat si pentru spate. In acest mod asiguri protectie completa rotilor in zilele noroioase si te scutesti de o multime de neplaceri care astfel ar rezulta de aici. Asigura-te ca optezi pentru un model care se potriveste pe masina ta pentru a te bucura de eficienta deplina a acestora.

5. Capace pentru roti
De asemenea accesorii cu rol important in protectia masinii, capacele pentru roti sunt de dorit. Desi multi le prefera pentru avantajele estetice pe care le aduc, sa nu pierdem din vedere ca aceastea au si avantaje functionale, oferind o protectie sporita rotilor.
Desigur, atat despre acestea, cat si despre toate cele mai sus mentionate poti afla mai multe contactandu-ne. Iti stam la dispozitie atat cu servicii de consultanta, cat si cu solutii de calitate, la preturi avantajoase.

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!