Praguri Auto

Afiseaza: 1-24 din 216 produse

 Filtre

Praguri Auto Laterale - Eleganță și Protecție Pentru Mașina Ta

Adaugă un plus de stil și protecție mașinii tale cu praguri auto laterale potrivite pentru mașina ta. Descoperă selecția noastră variată de praguri laterale, disponibilă în diferite finisaje și materiale durabile, precum aluminiu sau oțel inoxidabil.
Aceste praguri auto conferă un aspect atrăgător mașinii tale, dar oferă și protecție împotriva zgârieturilor și loviturilor care pot apărea în special în zonele laterale, în cazul mașinilor off-road sau a SUV-urilor.
 

Praguri Auto Laterale. De ce sunt utile?
 

  • Ușurarea accesului în mașină: În cazul mașinilor înalte, pragurile auto facilitează urcarea și coborârea, fiind de ajutor mai ales pentru persoanele mici de statură sau copii.

  • Protecția caroseriei: Când utilizezi pragurile auto laterale, protejezi mașina de pietricele și resturi de asfalt aruncate de roțile din față. În off-road, apără caroseria de pietrele mari sau bolovanii, previn alunecarea în noroi sau zăpadă.
  • Estetică și design elegant: Când ai montate praguri auto laterale, mașina ta se bucură de o imagine de forță, robustețe și design plăcut.

Tipuri de Praguri laterale
 

  1. Praguri auto clasice: Late, plate, cu montare aproape de caroserie.
  2. Praguri auto tip bară: Constructie tubulară rotundă sau ovală, cu spatiu între prag și caroserie, acoperite cu material antiderapant.
  3. Praguri laterale auto Rock Slider: Bare tubulare speciale pentru protejarea mașinii de stânci și cioate, utilizate mai ales în off-road.

Instalare Simplă
 

In marea majoritatea a lor, pragurile laterale se prind de caroserie utilizand gaurile deja existente, cu ajutorul chiturilor de prindere din pachet.
Există anumite tipuri de praguri auto care nu se prind direct in gaurile masinii si trebuie utilizate alte prinderi, precum cele pentru bucsele de izolare.
Masinile off-road, vin din fabrica cu gauri suplimentare in caroserie tocmai pentru a facilita prinderea pragurilor laterale.

Vezi video cu Montaj Praguri Auto


Te-ar putea interesa: 
Praguri Duster
Praguri Suzuki Grand Vitara
Praguri Mercedes Sprinter
Praguri Skoda Kodiaq
 

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!