Becuri xenon

Afiseaza: 1-9 din 9 produse

 Filtre

Becuri Xenon

Descoperă în magazinul nostru online gama variată de becuri xenon, o soluție avansată pentru iluminarea autovehiculului tău. Aceste becuri, disponibile în diferite tipuri și modele, oferă o lumină puternică și clară, îmbunătățind vizibilitatea pe timp de noapte și în condiții de vreme nefavorabilă.
 


Tehnologie Avansată

Cu o tehnologie de ultimă generație, becurile xenon sunt concepute pentru a oferi o iluminare uniformă și eficientă, asigurând o experiență de condus sigură și plăcută.


Becuri Xenon - beneficii

  • Iluminare mai puternică: atunci când alegi becuri xenon, știi că ai o iluminare mai puternică și mai clară comparativ cu becurile halogen și vizibilitate îmbunătățită în condiții de lumină scăzută sau pe timp de noapte.
  • Eficiență energetică: Consumă mai puțină energie decât becurile halogen, ceea ce poate contribui la economisirea carburantului și la reducerea emisiilor de CO2.
  • Durabilitate: Becurile xenon au o durată de viață mai lungă decât cele halogen, ceea ce înseamnă mai puține înlocuiri și costuri reduse pe termen lung.
  • Aspect estetic: Oferă o lumină albă și strălucitoare, care conferă mașinii tale un aspect mai modern și mai elegant.
  • Siguranță: O iluminare mai bună a drumului și a obstacolelor din cale poate contribui la îmbunătățirea siguranței în timpul condusului, în special în condiții de vizibilitate redusă.
  • Compatibilitate: Multe modele de mașini moderne vin echipate standard cu becuri xenon, iar înlocuirea lor poate fi o actualizare simplă și convenabilă pentru vehiculul tău.
  • Flexibilitate: Există o varietate de tipuri și modele de becuri xenon disponibile, astfel încât să poți găsi întotdeauna cea mai bună opțiune pentru nevoile și preferințele tale.


Tipuri de becuri Xenon de la tuning-car.ro

Bec xenon H7 35W VNIGHT
Set 2 becuri H7 Xenon Long Life 70W
Bec xenon D4S
Bec xenon H7 55W Supervision


Te-ar putea interesa și
Becuri auto 12V
Becuri camion 24V


Alegere becuri xenon pentru mașina ta. Îți vor aduce multiple avantaje în ceea ce privește iluminarea și performanța autovehiculului tău.

Alege calitatea și siguranța pentru mașina ta și transformă experiența de condus cu becuri xenon de la Tuning-car.ro!

Vezi test comparativ Becuri Xenon vs Led vs Halogen

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!