Accesorii auto ce vor schimba fata masinii tale

Accesorii auto ce vor schimba fata masinii tale
Stim cat de mult tii la masina ta si cu siguranta iti doresti ca aceasta sa arate cat mai bine chiar si atunci cand deja prinde vechime. Si apoi, modul in care iti intretii masina spune multe despre tine ca om. Felul in care aceasta arata este amprenta pe care ti-o pui asupra ei. Bineinteles, si atentia cu care o conduci are un cuvant de spus cand vine vorba despre caracterul tau ca sofer. Cert este ca atat partea functionala, cat si cea estetica sunt direct influentate de actiunea ta de zi cu zi.

In cadrul acestui articol ne vom centra atentia asupra catorva elemente, accesorii auto, care te pot ajuta sa schimbi aspectul masinii tale, astfel ca aceasta sa arate mereu exemplar. Desigur, va fi in continuare necesara o intretinere periodica a ei, precum curatenia generala, spalatul interior si exterior.

Ce accesorii auto pot schimba fata masinii tale?

Te invitam sa descoperi cateva exemple de accesorii auto in care iti vei dori sa investesti. Pe langa partea functionala pe care o indeplinesc, partea estetica te va ajuta sa obtii efectul dorit vizavi de imaginea exterioara a autoturismului tau.

Capace

Spunem doar capace pentru ca acestea sunt extrem de diversificate, deci ai la dispozitie o serie larga de articole care ar putea sa iti atraga atentia. De exemplu, in magazinul nostru Tuning Car gasesti modele variate constand in capace pentru oglinzi, capace manere inox, capace butuc, capace roti in diverse culori si dimensiuni, capac janta, etc. Acestea se adreseaza mai multor marci si modele auto, deci ai in vedere acest criteriu atunci cand comanzi.

Decoruri

Iata o alta categorie ampla de produse care iti va capta atentia. Aceasta cuprinde accesorii auto dedicate mai multor parti ale masinii tale. Astfel, poti comanda din e-shop decor grila inox, grila radiator, decor rama grila inox, decor bord, etc.
Cu rol functional si estetic totodata insemnat sunt si articole precum bullbar-ul sau rollbarul, ambele variante disponibile la Tuning Car.

Praguri laterale

Cu cat mai detaliat vrei sa fie aspectul masinii tale si mai atractiv totodata, cu atat mai multe tipuri de accesorii pot avea in vedere. Pragurile laterale sunt o alta recomandare in acest sens, avand un impact vizual insemnat. Pentru acest produs am pregatit o varietate de modele, dedicate unor marci auto variate astfel ca fiecare sofer sa aiba oportunitatea sa completeze imaginea dorita a masinii sale.

Parasolar si paravanturi

Aparent accesorii auto ignorate, acestea indeplinesc in realitate un rol deosebit, indiferent de sezon. Pe langa partea functionala aparte pe care o indeplinesc, acestea aduc o contributie notabila si pe partea estetica. Te poti convinge de asta optand personal pentru un parasolar pentru parbriz, respectiv pentru un set de paravanturi corespunzatoare masinii tale.

Electrice auto

Categoria electricelor nu ar trebui trecuta cu vederea. De fapt cei pasionati de auto si de aspectul masinii lor isi vor indrepta atentia mai ales in aceasta directie. O lampa pentru numerele de inmatriculare sau lampile suplimentare pentru mers inapoi sunt doar doua exemple de elemente spre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa aduci o imbunatatire exteriorului masinii.

Pentru ca mentionarea tuturor posibilitatilor pe care le ai este de amploare, te invitam sa descoperi personal gama noastra de produse care te pot ajuta sa schimbi intr-un mod deosebit fata masinii tale. Te asteptam in magazin cu o varietate de articole auto la preturi prietenoase!
 

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!