Bare transversale si longitudinale, pentru calatorii mai sigure

Bare transversale si longitudinale, pentru calatorii mai sigure
Accesorii auto de o importanta deosebita in dotarea masinilor, barele transversale si barele longitudinale permit o atasare rapida si facila a unui portbagaj, a bicicletei sau a unui suport pentru schiuri.

Fiecare autovehicul va fi dotat cu bare transversale adresate marcii auto, respectiv cu un model universal daca se potriveste. Sistemul necesita un kit de prindere pentru a putea fi atasate corespunzator, acesta fiind un alt aspect care le diferentiaza.

Barele transversale sunt o solutie in situatii variate. In general sunt o alegere de top in randul amatorilor de sporturi, dar nu numai. Alege-le cu incredere daca stii ca ai de parcurs frecvent drumuri dese si pe distante lungi.

Avand in vedere varietatea modelelor existente astazi pe piata de profil, alegerea unor bare potrivite poate fi o adevarata provocare. Mai ales pentru necunoscatori aceasta devine o problema fara consultanta potrivita.

La randul nostru va intampinam cu bare transversale si longitudinale variate dintre care puteti alege. V-am pregatit mai jos un mic ghid care va face sarcina alegerii si montarii barelor mai usoara pentru oricine.


Cum alegi barele potrivite pentru masina ta?

Daca intentionezi sa montezi astfel de bare pe masina ta, este esential sa tii cont de specificatiile autoturismului. Pentru a face alegerea potrivita trebuie sa te raportezi la modelul masinii si anul de fabricatie, respectiv daca acesta are in dotare bare longitudinale.

Nu trebuie sa te ingrijorezi legat de pasii pe care ii ai de parcurs pentru ca iti stam la dispozitie cu sfaturi si configuratii adecvate, astfel ca alegerea sa corespunda cu nevoile masinii tale.

Pe cat ar putea parea de complicat, pe atat este de simplu de fapt sa montezi barele. Mai mult decat atat, produsele noastre vin insotite de instructiuni pentru montaj, deci nu trebuie decat sa urmezi pasii respectivi.

De stiut este ca fiecare model de masina de pe piata dispune si de un model compatibil de bare, indiferent ca este vorba despre model special adresat acestuia sau de bare universale.


De ce sunt necesare bare transversale/ longitudinale?
Barele transversale precum si cele longitudinale au aparut mai mult ca o nevoie de a suplimenta spatiul portbagajului, printre altele.

Suplimentarea capacitatii de transportare este posibila pentru ca cele mai multe masini vin dotate cu sistem pentru montarea barelor. Dupa ce acestea sunt fixate, poti monta atat cutii de portbagaj din material textil, cat si hard shell.


Daca ar fi sa facem o comparatie intre aceasta optiune si portbagajele tip cargo, acestea dintai sunt mai avantajose si mai sigure totodata pentru ca nu blocheaza vizibilitatea in oglinda retrovizoare. De altfel este si o solutie mai putin costisitoare. Totodata, optand pentru accesoriile potrivite, ai parte de un disconfort sonor minim si un consum de carburant insesizabil.

Este esential ca acestea sa dispuna de sistem de securitate. Inchiderea cu cheie abutucilor antifurt va asigura protectia necesara bunurilor transportate. In acest fel, prinderea va avea mai multa stabilitate, deci vei beneficia de mai multa siguranta in timpul condusului. Astfel de optiuni ai la dispozitie si in magazinul nostru online tuning-car.ro.

Recomandam citirea descrierii de produs inainte de achizitionare pentru a vedea cu ce vine la pachet. In cazul anumitor modele poate fi necesara achizitionarea separata a sistemului de prindere.

Totodata ai in vedere si dimensiunile barelor, precum si accesoriile extra ale acestora pentru a te asigura ca acestea corespund cu nevoile tale.


Pentru orice informatii suplimentare si detalii despre produsele noastre, iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta profesionale.
Cu barele potrivite, orice calatorie este mai sigura si placuta!
 

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!