Cinci motive pentru care ai nevoie de un bullbar

Cinci motive pentru care ai nevoie de un bullbar
Bullbar-ul nu este doar un accesoriu care face un 4 × 4 să arate bine. Iată șase motive pentru care ai nevoie de un bullbar.

În ciuda numelui, un bullbar nu este despre tauri. Bull barurile sunt una dintre cele mai versatile și funcționale piese de echipament off-road. Acestea protejează componentele vitale ale vehiculului, dar pot fi folosite și ca platformă de montare pentru multe accesorii 4x4, cum ar fi lumini de conducere, trolii, reflectoare și antene. 

Acestea fiind spuse, atunci când alegi un bullbar pentru vehiculul tău, trebuie să iei în considerare prin ce zone vei conduce vehiculul, tipul de condus pe care îl ai și cât de mult echipament off-road vei purta cu tine.

Iată cinci avantaje ale unui bullbar pentru o mașină 4 × 4:


1. Coliziunile cu animalele

Dacă lovești un animal de dimensiuni mari, impactul îți poate distruge cu ușurință mașina, lăsându-te blocat sau cel puțin poate provoca daune majore. O bară de protecție Bull bar are grijă de partea din față a mașinii, așa că, dacă ciocnești cu un animal, ai șanse mari să mergi mai departe fără daune serioase. În mod ideal, nu doriți să loviți nimic, dar dacă o faceți, atunci un bullbar este lucrul de care aveți nevoie. Amintiți-vă, reduceți la minimum șansele lovirii animalelor încercând să călătoriți în alte momente decât în ​​zori și seara.

2. Protecție generală

Drumurile accidentate prezintă tot felul de pericole, cum ar fi stâncile, jgheaburile și bețele, iar acestea din urmă sunt în special o problemă reală. Un bullbar te poate ajuta oricând să treci peste obstacole de orice fel, fără daune la mașină. De exemplu, dacă lovești un buștean, un copac sau o stâncă la viteză redusă, nu se va înâmpla mai nimic.

3. Punct de montare accesorii

Unul dintre avantajele unui bullbar este că poate deveni suport pentru diferite accesorii. De exemplu, poți monta proiectoare LED pentru o vizibilitate excelentă pe timp de noapte, sau poți chiar monta o antenă radio.

4. Îmbunătățește unghiul de atac

Pentru necunoscători, unghiul de atac al unei mașini este, în termeni simpli, garda la sol a punții față a mașinii în rampă. Așadar, folosind un bullbar, acest raport va crește exponențial, astfel nici o rampă nu este destul de abruptă pentru mașina ta. 
Este un avantaj uriaș al bullbar-ului faptul că îți îmbunătățești unghiul de atac, astfel încât nu vei mai atinge bara la fel de mult pe teren accidentat, iar dacă o faci, atunci nu vei deteriora un bullbar la fel de mult ca plasticul original.

5. Mai multe puncte de tractare

În cazul în care ramâi blocat, sau poate că ai prieteni care au rămas blocați, ai avantajul unor puncte extra de tractare pe lângă cârlig. Poți să îți montezi și un troliu la bullbar, astfel vei scoate din încurcătură pe oricine. Dacă ai o firmă de tractări auto, atunci bullbar-ul este un must-have pe mașina ta. 

Deci, ce bullbar să alegi?

În condițiile în care lista de opțiuni este atât de vastă, fiecare va trebui sa acorde atenția magazinului din care va face achiziția unui bull bar. De ce? Chiar dacă la o prima vedere toate par asemănătoare, diferența o face calitatea specifica acestora. Astfel, există șanse ca investiția să conste într-un bull bar îmbracat în crom, ce se va îmbrăca în scurt timp în rugină sau se va deteriora inestetic.

În acest sens, specialiștii Tuning-car.ro recomandă modelele confecționate din inox întrucât acestea prezintă o serie de calități importante. În primul rând, le recomandă rezistența sporită ce o prezintă și care dictează durabilitatea acestora.

Eficiența cu care își pastrează estetica, deci cu care îmbunatateste aspectul masinii este de asemenea de apreciat. La alegerea proprietarului exista posibilitatea de a completa bull bar-ul cu alte elemente de protectie sau decor tot din inox.

Nu în cele din urmă, costul este cel care va face diferenta vizavi de o asemenea alegere. Pentru a oferi tuturor celor interesați posiblitatea de a beneficia de calitate și protecție, Tuning-car.ro prezintă un portofoliu variat de bullbar-uri, ce prezintă costuri avantajoase.

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!