Farurile LED, o alegere frecventa in randul soferilor

Farurile LED, o alegere frecventa in randul soferilor
Multi conducatori auto manifesta un interes major fata de farurile LED. Cu siguranta putem spune ca industria auto a evoluat enorm, facand pasi importanti spre mai mult confort si siguranta atat pentru conducatorii auto, cat si pentru pasageri.

Tehnologia pentru faruri se numara printre cei facuti spre mai multa siguranta, o mai buna vizibilitate. In randul optiunilor disponibile astazi la acest capitol ies in evidenta atat farurile halogen, cat si cele cu LED, respectiv xenon.


Nu ne putem exprima parerea legat de practica decat intr-o mica masura vizavi de LED-uri, insa potrivit cercetatorilor din domeniul auto, acestea se recomanda a fi o solutie pentru productia in masa a masinilor.

Aceasta concluzie a reiesit prin punerea in balanta a avantajelor pe care le prezinta ele, respectiv celelalate variante.


Va invitam sa cititi mai departe pentru a afla cateva aspecte importante cu privire la popularele faruri cu LED, informatii care va pot ajuta sa luati o decizie vizavi de achizitia lor pentru propriul autoturism.

De asemenea, puteti consulta portofoliul nostru de produse, sectiunea dedicata, pentru a descoperi modelele pe care le avem in stoc si ceea ce se potriveste pe masina personala. Pentru orice detalii cu privire la acestea va stam la dispozitie cu servicii de consultanta.


Faruri cu LED, o investitie rentabila sau nu?
Pentru a lua o decizie cu privire la acestea, este foarte important sa fiti informati legat de cum functioneaza ele, dar si cu privire la alte aspecte.

Principiul de functionare al LED-ului nu este cel mai usor de functionat. Poate nici nu este un detaliu atat de important. Ceea ce intereseaza mai mult este rezultatul, efectul.

Un rezumat al explicatiei ar fi ca acesta are la baza electroni cu sarcina negativa ce migreaza spre asa zise gauri pozitive, peste o portiune semi-conductoare.

Astfel, cand un electron intra intr-o astfel de gaura ce inregistreaza un nivel redus energetic, energia este eliberata sub forma de foton.

Intregul proces descris poarta denumirea de electroluminiscenta. Lumina continua este rezultatul actiunii repetate anterior descrise - repetate, adica de cateva mii de ori pe secunda.


Un alt aspect important cu privire la farurile cu LED este ca acesta functioneaza folosind mult mai putina putere decat alternativele pentru a putea functiona.

Este valabil si intr-o comparatie cu becurile halogen. Tehnologia a fost implementata pentru prima data pe o masina marca Audi, mai exact pe modelul R8, in anul 2004.


In ceea ce priveste nivelul de luminozitate specific, acesta se incadreaza undeva intre cea generala de becurile halogen si xenon. Diferenta o face faptul ca produce un nivel mai concentrat de fasciculi de lumina.

Vin cu avantajul ca se pot manipula cu usurinta, fapt fatorat dimensiunilor foarte mici pe care le au led-urile. Dupa cum puteti observa si in randul produselor pe care vi le punem la dispozitie, exista tot felul de modele de faruri, respectiv leduri. Producatorii au acest avantaj, ca pot realiza design-uri variate, elegante.


Avand in vedere astfel de informatii, fiecare poate decide daca acest tip de faruri este potrivit pentru masina sa. De tinut cont, mai ales pe timp de iarna, cand este mai intunecos afara, ca luminozitatea pe care acestea o ofera este optima pentru o vizibilitate sporita.

Bineinteles, si alte aspecte ar putea sa reprezinte un interes pentru cumparator. Unii doresc produse doar a anumitor marci. In orice caz, recomandarea noastra este sa tineti mereu cont de calitatea pe care o prezinta acestea. Aveti nevoie de solutii durabile, pentru ca banii cheltuiti sa se dovedeasca a fi o investitie rentabila.

Va asteptam in magazinul nostru cu faruri cu LED, dar si alte produse care pot reprezenta un interes pentru voi.
 

Suport clienti 08:30-17:00

0757481756 miriamis.office@gmail.com
Dupa in

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!